Sleeping with your smartphone – Leslie Perlow

Leslie Perlow, Professor Harvard Business School heeft een zeer interessant onderzoek gedaan bij de Boston Consulting Group over altijd bereikbaar zijn. Een van de meest interessante boeken over ’24/7 online’ zijn en de mogelijkheden die er wel zijn om de cirkel van bereikbaarheid te kunnen doorbreken. Een must read voor managers die echt het verschil willen maken binnen hun organisatie.

Does it have to be this way? Can’t resist checking your smartphone or mobile device? Sure, all this connectivity keeps you in touch with your team and the office-but at what cost?

In Sleeping with Your Smartphone, Harvard Business School professor Leslie Perlow reveals how you can disconnect and become more productive in the process. In fact, she shows that you can devote more time to your personal life and accomplish more at work.

Klik hier om het boek te bekijken.