Annemie Schuitemaker

Annemie SchuitemakerAnnemie Schuitemaker (MHD & RL) weet als geen ander wat het is om werk en privé te combineren; naast ondernemer is ze moeder van 3 kinderen van 12, 15 en 16 jaar) is dol op sporten. Tevens studeerde ze aan de Universiteit (AOG) te Groningen, waar ze haar Master Human Development in Organisations behaalde.

Haar hobby is haar werk, haar droom & passie is:

“Dat in 2025 werk en gezin combineren in Nederland iets vanzelfsprekends is, dat op alle fronten; macro- meso- en microniveau goed geregeld is. Dat er een cultuuromslag heeft plaatsgevonden in ons denken en handelen, inclusief goede voorzieningen voor iedereen”.

Annemie Schuitemaker

Na haar HBO opleiding werkte Annemie Schuitemaker een aantal jaren in Spanje en heeft inmiddels ruim 25 jaar gewerkt in de HRM/Consultancy in diverse branches. Ze werkte o.a. als management consultant bij Mercuri Urval, als manager bij Vedior Uitzendbureau en als senior consultant bij PCI Consultants. Ze heeft veel ervaring met in-door- en uitstroom van personeel en met het begeleiden & coachen van mensen. Ze faciliteerde als trainer tal van workshops & trainingen, o.a. sollicitatietrainingen, interviewtechnieken, functieanalyses opstellen, compententie & talenten management.

Annemie Schuitemaker volgde tal van opleidingen en trainingen op het vakgebied van HRM, o.a. interviewtechnieken (waaronder STAR), functieanalyse en competentiedesign, enneagrammen, Managing Personal Growth (MPG), persoonlijkheidsprofielen interpreteren (waaronder OPQ), een post Hbo-opleiding reïntegratie management, de Leergang Strategisch Gezondheidsmanagement, een Post Academische Opleiding VeranderManagement bij AOG (2012) en een Post Academische Opleiding talent & organisatie bij AOG (2013). In 2014 volgde ze de cursus Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode. In januari 2012 heeft ze een Female Leadership Journey gemaakt naar India. In 2014 heeft ze een wetenschappelijk onderzoek gedaan, wat lijnmanager beinvloedt om work life balance programma’s te supporten bij Nederlandse organisaties. Ze is specialist op het gebied van Digital Detox Management, Technostress en Multitasken.

Talenten & Interesses

Haar talenten zijn: leergierig, actie-gericht, visionair, doelgericht, innovatief! Ze is erg geinteresseerd in stress, burnout, geluk & happiness, resilience, worklife, werkdruk, werk privé balans en multitasken!

Ze is daarnaast gecertificeerd als MPG-facilitator/trainer, persoonlijkheidsvragenlijst OPQ en capaciteitentests-gebruiker en functieanalyse- en competentiedesign implementator. Ze is Noloc lid en Register Loopbaan Professional (RL) op het hoogste niveau, CMI-C. Ze werkt vanuit Leerdam (Vijfheerenlanden) door heel Nederland.

Contact

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht


    Ik ga ermee akkoord dat stopmultitasken.nl mijn gegevens mag opslaan en verwerken.