Top 20 boeken productiviteit verhogen

Hierbij 20 boeken die je echt helpen om je productiviteit te verhogen

Ben je druk, heb je weinig tijd over maar weet je een ding zeker. Het moet anders, nee, ik wil het anders. Hierbij 20 boeken die je echt helpen. De beste boeken die er op dit moment zijn te vinden op dit gebied.

Over slimmer werken

Altijd online en multitasken

Over het verhogen van je productiviteit

Veranderen van mindset

Heb je geen tijd om te lezen?

Top 20 boeken die je echt helpen je productiviteit te verhogenWil je veel lezen en heb je echt geen tijd (of geen rust genoeg)? Neem dan de app Blinklist, meer dan 1500 uitstekende samenvatting van tal van management boeken, die je kunt lezen maar ook beluisteren.

Start nu, lees een boek en neem alvast een digital detox, er zijn nog plaatsen vrij voor een digital detox training op 14 januari 2017.

 

Annemie Schuitemaker

Focusoloog