I love smartphones – Arnoud Wokke

ilovesmartphonesMakkelijk leesbaar boekje over de smartphone: we hebben bijna allemaal een smartphone op zak, maar wat dat kleine apparaatje doet met ons lichaam, onze geest en onze maatschappij is iets waar we nooit bij stilstaan.

-Wat doet het kleine schermpje met onze ogen?
-Wat is de invloed van de smartphone op onze houding?
-Wat gaat het doen met de vaardigheden van onze kinderen?
-Wat heeft het voor invloed op onze sociale contacten?
-Is de straling schadelijk?
-Hoe komt het dat we binnen een paar jaar zo afhankelijk zijn geworden van dit ding?

De wereld van smartphones is zo spannend en soms verwarrend, dat het heel verleidelijk is om altijd vooruit te blijven kijken, om te zien wat er allemaal aankomt. Maar het is nu juist tijd om even pas op de plaats te maken. Want hoewel de smartphone ons veel nieuwe mogelijkheden biedt, is het niet alleen maar goed nieuws. We hebben met z’n allen een sprong in het diepe gewaagd.

Klik hier om het boek te bekijken