Stoppen met stapelen – Frans van Loef

stoppenInteressant, zeer makkelijk leesbaar boek voor wie wil weten hoe u een organisatie met het aanwezige talent en de bestaande middelen snel en effectief kunt opschonen: ‘Ik ben nooit klaar’, ‘Er komt alleen maar werk bij’, ‘Het één is nog niet af of het volgende staat alweer voor de deur’. Organisaties zitten overvol, en toch lijkt dit als een gegeven te worden beschouwd. Er worden voortdurend nieuwe plannen en activiteiten gelanceerd. Dit ‘stapelgedrag’ heeft verstrekkende gevolgen: de focus verdwijnt, organisaties raken overbelast en resultaten verslechteren.

In ‘Stoppen met stapelen’ leest u waarom zoveel organisaties stapelgek zijn en hoe u dit stapelen – via vijf eenvoudige stappen – kunt stoppen. Het vrijmaken van organisatiecapaciteit levert direct een aantal belangrijke voordelen op: een daling van de werkdruk, een flexibelere organisatie en een beter bedrijfsresultaat.

Klik hier om het boek te bekijken